Download Lagu Via Vallen – Dalan Liyane MP3

Via Vallen – Dalan Liyane MP3

Listen: 1

Release Date: 11 March 2020




Deskripsi:

Title: Dalan Liyane
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Dalan Liyane – Single
Genre: Lagu Dangdut
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Via Vallen – Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Sumber Lagu: Via Vallen – Dalan Liyane
Tag: Download lagu Dalan LiyaneLirik lagu Via Vallen – Dalan Liyane, Download lagu Via Vallen terbaru, Kumpulan lagu Via Vallen, Gudang Lagu Dangdut, PlanetLagu.

Home